Zwembad ontwerp

Moderne tuinmeubelen “Cabrio” van Cuscini Design

innovatief exterieurdesign - elegant meubilair

De architectuur en de natuur worden hierdoor op een unieke manier gemoderniseerd tuinmeubilair gecombineerd. We eisen comfort, maar zoeken tegelijkertijd verbinding met de natuur. Niets is fijner dan je onderdeel te voelen van de omgeving. De architecten Jardin De Ville hebben dit gevoel van vrijheid voor hun moderne collectie buiten- en tuinmeubilair geïnspireerd. Het resultaat is indrukwekkend – de uitstekende tuinmeubelen ‘Cabrio’.

Moderne tuinmeubelen zijn ook praktisch – de ‘Cabrio’ collectie

moderne tuinmeubelen voor in de tuin

Een moderne tuin hebben is geen luxe meer. De middag doorbrengen in een prachtig aangelegde buitenruimte met gezellige zithoekjes is een makkelijke beslissing. Cabrio biedt de perfecte meubelen voor wie van de zon houdt. De collectie heeft veel te bieden – u kunt de overkapping open laten of sluiten. Er ontstaat een gevoel van geborgenheid en geborgenheid, je kunt in alle rust van je dag genieten en toch buiten zijn.

Elegante en stijlvolle tuinmeubelen

stijlvolle moderne meubels voor buiten

de tuinmeubilair van Jardin de Ville zijn speciaal ontworpen zodat u de hele dag comfortabel buiten kunt doorbrengen. Dankzij hun elegantie passen ze overal – in de tuin, op de binnenplaats, buiten aan de oever van het meer. Catering en verbouwing zijn eenvoudig. Dus verwen uzelf en breng onvergetelijke momenten door in uw tuin!

Rebecca T.

elegante witte tuinmeubelen

gekleurde meubels voor buiten